Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Bankkártyás fizetés

Master-Touch® GBS® Prémium E-5770, 57cm, BLACK

Master-Touch® GBS® Prémium E-5770, 57cm, BLACK
Cikkszám: 17301004
  • 2019. évi új modell,GBS Master-Touch® GBS® SE E-5750 2019, 57cm, BLACK
  • Legnagyobb minőségű 57cm átmérőjű GBS® ráccsal
  • Magasminőségű porcelán zománzott üst és fedél, amerikai technológiával
  • A fedél nyitás az új zsanér technológiával
  • Magas hőmérsékletű (240-300 fok) direkt sütés: steak, pizza, stb
  • Közepes hőmérsékletű  (140-180 fok) indirekt sütés: egyben sültek, kacsa, csirke, tarja, stb.
  • Alacsony hőmérsékletű (100-120 fok) indirekt sütés, BBQ: egyben sültek, oldalas, marhaszegy, stb.
  • iGrill tartó az üst fogantyún
  • Eredeti amerikai gyártány
  • A köralakú grillező felület átmérője: 57 cm
  • Garancia: 10 év a fedőre és az üstre
  • Fekete színű
  • A Master-Touch GBS nem egyszerüen csak egy grill, az átfogó modulrendszerrel felszerelt gömbgrill bizonyítottan univerzálisan helytáll - igazi tehetség a WeberGrill világban. 

Három az egyben faszenes grill grillez, süt és alacsony hővel és lassan füstöl. Ha egy tökéletes hússzeletet szeretne megpirítani vagy élvezné egy szaftos roston sült csirke ízét, esetleg azt kívánja, hogy elolvadjon a szájában egy szálaira szedhető sertéshús, ezzel a grillel elkészítheti. A GBS sütőrács határtalan menüvariációkat kínál, mialatt a csuklópántos fedél szabadon hagyja a kezet, a grillen lévő étel kezeléséhez. A füstölőgyűrű és a terelőlemez tüzelőanyag-takarékos használatot biztosít, és tökéletes körülményeket teremt az alacsony hőn, lassan készülő ételekhez.

Műszaki adatai, paraméterei: 
Grillező felület: 57 cm 
Garancia: 10 év a fedőre és az üstre 
Acélból és porcelánból készült tűz-és rozsdaellenálló fedél és üst 
Üvegszál-erősítésű műanyag fogantyúk 
Oldal sütésre alkalmas tripla-tányérú rozsdaálló rács 
One-Touch nemesacél tisztító rendszer 
Rozsdamentes alumínium légterelő (fedél), szigetelt 
Rozsdamentes alumínium szellőzők 
Rozsdamentes, kivehető hamutartó edény 
Brikett adagoló 
Faszén tartók 
Törés- és időjárás álló kerekek 
Weber Kezelési utasítás receptekkel 
Fedél fogantyú hővédővel

192 999 Ft
db
További információk a termékről:

A gömbgrill – páratlan forma és funkció

Ma már a grillezés egyik sztárja a gömbgrill. Története 1952-ig nyúlik vissza, amikor a gömbgrill atyja, az amerikai George Stephen, a saját elbeszélése szerint sokat bosszankodott, hogy a lecsöpögő zsír minduntalan begyulladt a faszénen, és hogy a legkisebb esőben is fedél alá kellett vinni a grillt. Akkortájt az Egyesült Államokban a szabadban álló, falazott grill volt általános – a gömbgrill bevezetése után azonban gyorsan feledésbe merült.

A gömbgrill formája mindmáig emlékeztet a tengeren úszó bójára. Alsó felében van a rostély és a szén, a fölső pedig fedélként szolgál. A faszén egy tálcában foglal helyet, és alulról egy kis kürtőn át kap friss levegőt. Verhetetlen előnye a gömbgrillnek, hogy a fedél jóvoltából alkalmas indirekt grillezésre is. Ilyenkor nem közvetlenül a hús alatt helyezkedik el a faszén, hanem jobbra és balra tőle.

A gömbgrill működési elve

A gömbgrill két félgömbből áll. Az alsóba lehet tenni a faszenet, amely azonban nem érintkezik a félgömb fenekével, hanem rácsos tálcán terül el, néhány centiméterrel feljebb. Szellemesen kitalált szellőzőrendszerrel lehet szabályozni az oxigénellátást, és ezen keresztül az izzás időtartamát és hőhatását. A gömb alján több lyuk van, és ezeket lehet igény szerint nyitni vagy csukni.

A grill alsó felében van a grillező rostély. Típustól és árfekvéstől függően ez lehet állítható magasságú is. A felső gömbfélnek is van szellőzőrendszere és fogantyúja, amellyel leemelhető a fedél.

A gömbgrilles grillezés előnyei

Teljesen zárt fedél alatt különösképp kíméletesen puhul a hús a környezeti hő hatására. A hús fölösleges zsírtartalma egy edénybe csöpög, amely középen helyezkedik el. Ha ezt sörrel vagy vízzel töltik meg, akkor a légnedvesség hatására nagyon szaftos és zamatos lesz a hús. Gömbgrillben gond nélkül lehet elkészíteni akár három kiló marhahúst, egy egész pulykát vagy kakast.

Melyik modellt válasszam?

A Weber kínálatában sokféle gömbgrillt találunk. Akármelyik modellre esik is a választás, döntő kritérium a grillező rostély mérete. Ha a grillező rostély átmérője 47 cm, akkor nagyobb húsporció esetén egykettőre kiderül, hogy nem elegendő a felület az indirekt hő alkalmazásához. Különösen nagy felületű, 57 cm átmérőjű gömbgrillre van szükség, ha egész estés grillezésről van szó, sok vendéggel. A professzionális modellek hamugyűjtő edénnyel és beépített hőmérővel is fel vannak szerelve. 

Kapcsolódó galéria

A kis képre kattintva megtekintheti képeinket nagyobb méretben!

Bemutatkozás

GrillShop - Weber Grill bemutatóterem és webáruház

bármilyen erdeti Weber Grill alkatrész vagy tartozék beszerzését is vállaljuk rövid határidővel

Elérhetőségek

Telefon: +36-30-9323761

Ügyfélszolgálati e-mail cím:

webgrillshop@gmail.com

  • Facebook
  • Twitter
https://grillshop.hu - Continuus Kft. - ÁSZF - Adatkezelési tájékoztató
Webáruház készítés a StartÜzlettel.
Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ » Rendben